Bentlakásos személyvédelmi tréning - Izraeli tematika alapján 2013 novemberében

A következő alapszintű testőrképzésünk november elején indul, jelentkezési határidő 2013. október 25. Ha egy nagyon kemény, de érdekes, és tanulságos képzésen szeretnél részt venni profi Izraelben vizsgázott oktatóktól tanulni, akkor itt a helyed!

KRAV MAGA Magyarországon az IBSSA-ban

Riport Sira Gyulával, aki 2000-ben végzett az "Israeli College for Security and Investigation" főiskolán, amikor is találkozott a Krav Maga-val és több magyar hallgatóval együtt elsajátította annak alapjait Dr. Rony Kluger - mester oktatótól.

Folyamatos Testőrképzések 2012

Az IBSSA és a TCCS (Tactical Close Combat Training System) együtműködési megállapodásának köszönhetően a tréning a TCCS Bodyguard Tréning Programja és tematikája alapján Izraeli mintára, intenzív 10 napos bentlakásos oktatási formában történik.

A tréning a Brit (SAS), az Amerikai (Secret Service és Diplomáciai védelmi szolgálata) valamint az Izraeli Biztonsági Szolgálat módszereinek alkalmazásával a TCCS és az IBSSA Oktatóinak közreműködésével kerül lebonyolításra.

Beköszönő

Bemutatásra kerül az 'Oktatási rész célja és tartalma.
A felrakott anyagokat Adobe Acrobat Reader-rel lehet megtekintani.
Szükség estén innen (http://www.adobe.com/downloads/) töltehő le.

Alapfokú Testőrképzés a Folda szervezésében

Tartalomjegyzék

Az OKTATÁSI részbe feltöltött anyagokról készült list látható.

Beszámoló az IBSSA Alap testőrkurzusáról Magyarországon és az USA-ban

Holland testőr-hallgatók vettek részt 2009. novemberében Magyarországon és az USA-ban egy kéthetes nagyon  intenzív alapkurzuson.

Személyvédelmi haladó tanfolyam

Bentlakásos, haladó személyvédelmi képzés indul
2009 márciusában Parádsasváron.

Sportolási lehetőség

Új sportolási lehetőség a Nihon Tai Jitsu-t kedvelők részére!

IBSSA tagok az érvényes tagsági igazolvány felmutatásakor 15% kedvezményt kapnak az edzések árából!

Drogprevenció

(link: www.no-addictions.com)

Drogprevenció

Felmérések készültek iskoláskorú gyermekek egészségmagatartása tárgyában. Ezek azt igazolták, hogy a szülők alkoholfogyasztása, illetve dohányzása a gyermek kipróbáló magatartásával szignifikáns pozitív kapcsolatban van, közelítőleg kétszeresére növeli a kipróbálási, illetve fogyasztási magatartás előfordulását a gyermekek körében a szülő, mint szerepmodell megfigyelése.