Az IBSSA és a Máltai Lovagrend (KMFAP) közös Évzáró klubnapja Pécelen – 2015


Az IBSSA és a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) 2015. december 8-án tartotta közös évzáró klub rendezvényét, Pécelen, a Pekáry Kastélyban, amely a város kulturális és közösségi életének központja.

Szöllősi Ferenc Attila – Pécel város polgármestere, az IBSSA tagja meghívásának köszönhetően csodálatos helyszínen, és nagyszerű vendéglátásban részesültek az IBSSA tagok, valamint azok a különböző rendekhez tartozó dámák, és lovagok – mintegy hetvenen – akik méltó módon akartak búcsút venni az elmúlt esztendőtől.

 A közelgő karácsony hangulatának jegyében a résztvevők csapatmunkával állították fel és díszítették fel a karácsonyfát.

A klubnapot a polgármester úr nyitotta meg, kedves szavakkal üdvözölte a jelenlévőket, s kifejezte örömét, hogy városa lehet az évzáró rendezvény házigazdája. „Pécel városa és jó magam mindig szívesen és örömmel fogadtuk vendégeinket és törekedtünk arra, hogy mindenki nagyon jól érezze magát, tapasztalhassa a vendégszeretetet, s amikor az idő múlásával már csak az emlékek villannak fel emlékezetükben, akkor is arra gondoljanak: jó volt Pécelen!”


Galovtsik Erik klubelnök megköszönte a polgármester úr szavait, majd a rövid évértékelő után beszélt a klubnapok céljáról, tartalmáról és a jövő évi tervekről.

Prof. Popper György – az IBSSA elnöke, a KMFAP Nagymesterének Általános Helyettese, mindenek előtt köszönetet mondott a Polgármester úrnak a szívélyes fogadtatásért és a nagyvonalú vendéglátásért. Majd köszöntötte a megjelenteket s elmondta, hogy fontos a minél nagyobb létszámú részvétel a klubnapokon, hiszen ez remek alkalom és ideális a közvetlen találkozásra, egymás megismerésére, az információk átadására, a személyes egyeztetésre.

A hivatalos rész keretében került sor kitüntetés és új IBSSA tagsági diplomák átadására.

Ezután hangzott el Szilágyi Attila – IBSSA tag rövid, ám annál érdekfeszítőbb szakmai előadása a legújabb beléptető rendszerek technikai megoldásairól, „Biometrikus biztonság, a beléptetés új generációja” címmel.

S mielőtt a teremben eluralkodott volna a klubhangulat az IBSSA elnöke köszönetet mondott a klubnapok szervezőinek: Galovtsik Erik klubelnöknek, Bánó Istvánnak, Farkas Mirmynek, és Farkas Györgynek, önzetlenül végzett jó munkájukért.

 
  

 
Az est további része nagyon kötetlen, baráti hangulatban zajlott, a Polgármester úr által biztosított finom ételek fogyasztása és kellemes beszélgetések mellett.

 

A résztvevők a közelgő karácsony jegyében elhangzott jókívánságokkal búcsúztak egymástól. 

Boldog, békés és nagyon eredményes új esztendőt kívánunk az IBSSA minden tagjának, Partner szervezeteinknek, továbbá a Máltai Lovagrend (KMFAP) és a Szuverén Ciprusi Rend dámáinak és lovagjainak!

BUÉK 2016!

2015. december 28.