Nemzetközi sportesemény az IBSSA védnökségével Zlate Moravcén / Szlovákiában


Ing. Peter Lednár – az IBSSA Diplomáciai Osztály tagja nem csak a humanitárius munkában nyújt kiemelkedő teljesítményt, de nagy lelkesedéssel és hozzáértéssel szervez hazájában, Szlovákiában rendezvényeket is.

2013. június 15-én Zlate Moravce városába gyűltek össze az IRONBULL CUP európai versenyre a sport legjobbjai.

A rendkívül jól előkészített, kiváló körülmények között zajló, nagyszabású esemény az IBSSA védnökségével és több más cég jelentős támogatásával került megrendezésre.

Prof. Popper György – az IBSSA elnöke is jelen volt az eseményen, mint tiszteletbeli vendég. Kalifornián kívül nem igen került sor hasonló vetélkedőre, szabadtéren ez volt a második alkalom a sport történetében.

A legerősebbek viadalán 90 fő szlovák, cseh, magyar és más nemzetiségű versenyző vett részt, köztük Világ- és Európa bajnokok, mint az IBSSA Nemzetközi Sportszövetség színeiben induló Konrád Krisztián, aki aranyérmet szerzett és az abszolút kategória győztese címet nyerte el.

   

Emellett több súlykategóriában új rekordok születtek a verseny során. Gratulálunk minden versenyzőnek és Lednár úrnak a kiváló rendezéshez, amely méltó volt Zlate Moravce város jó hírnevéhez. 2013. július 15.

A lenti képekre kattintva olvasható két cikk Konrád Krisztián idei versenyeiről és kiemelkedő eredményeiről: