Tagdíjfizetés a 2018-as évre - VÁLTOZÁS


Publikációk / Média Diplomata Magazin 2018.06 Nemzetközi kitüntetés

http://www.ibssa.hu/index.php?article_id=982

Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.


Diplomata Magazin 2018.06 Nemzetközi kitüntetés International Award

Mint már korábban hírt adtunk róla, 2018. március 21-én Izraelben, Tel-Avivban került sor az IBSSA XXI. kongresszusára, vezetőségválasztó közgyűlésére, melynek során olyan személyek kerültek a vezető testületbe, akik az elmúlt évek során eredményesen hozzájárultak a szervezet építéséhez, felváltva azokat, akik nem nyújtották az elvárt teljesítményt.

Diplomata Magazin 2018. májusi száma: IBSSA Kongresszus Izraelben - Nemzetközi kitüntetések

A 24 évvel ezelőtt alapított IBSSA 2018. március 21-én, Tel-Avivban tartotta XXI. Kongresszusát, a Metropolitan Hotel konferenciatermében, amelyen 30 ország egyéni és céges tagjai és 25 nemzetközi szervezet vett részt.
Az öt évente megrendezésre kerülő közgyűlés fő feladata a vezetőség és a pénzügyi bizottság beszámolóinak jóváhagyása és az IBSSA új vezető testületének és a szakmai bizottságok vezetőinek megválasztása...

Az IBSSA Kongresszuson megválasztott új Igazgatótanács első ülésén elismerésekről is döntött:...
Lovag és testőr Piknik 2018


Az árva gyermekek és  az elhagyott,árva állatok iránti szolidaritás és  segítés céljával megrendezett és immár hagyománnyá vált  jótékonysági eseményre idén nyáron is sor kerül.
A Lovag  és  Testőr Pikniket 2018. július 8-án 11.00-17.00 között tartjuk Törökbálinton, a Zöld Sziget Állatmenhely melletti nagyréten.
Hekus magazin 2018. májusi száma: XXI. IBSSA Kongresszus és 6. Partnership for Security Nemzetközi Konferencia Izraelben

Az IBSSA, a Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége 1994-ben történt alapítása óta változatos helyeken tartja éves kongresszusait és regionális találkozóit. 2018. március 20–27. között története egyik legsikeresebb rendezvénysorozata zajlott, amelynek a 70 évvel ezelőtt született Izrael volt a házigazdája.

Dr. Polyák József 10. danos harcművész mester magas kitüntetése

Dr. Polyák József, aki nemcsak a magyarországi harci művészetek megalapítója, de az IBSSA alapító tagja és mester oktatója is 80. születésnapja alkalmából az IBSSA Igazgatótanácsa javaslatára, neves nemzetközi zsűri odaítélése alapján 2018. június 24-én az Order of Security Nagykereszt Kitüntetését kapta.
Beszámoló a XXI. IBSSA Kongresszusról és a 6. Partnership for Security Nemzetközi Konferenciáról

Az IBSSA 24 éves működése talán legsikeresebb rendezvénysorozatára került sor 2018. március 20–27. között Izraelben. 1994-ben alakult a nemzetközi szervezet, amelynek mára 5 kontinens 120 országában vannak tagjai és több mint 30 országban szervez rendszeres képzéseket.

A díjátadó ünnepséggel egybekötött kongresszust és nemzetközi konferenciát 2018. március 21-én, kedden tartották a tel-avivi Metropolitan Hotel konferenciatermében.

Hekus magazin 2018. júniusi száma: Az IBSSA nyári jótékonysági eseménye

Az árva gyermekek és árva állatok iránti szolidaritás és segítés céljával született és immár hagyománnyá vált eseményre idén nyáron is sor kerül.

A Lovag és Testőr Pikniket 2018. július 8-án 11.00 -17.00 között tartjuk Törökbálinton, a Zöld Sziget Állatmenhely melletti nagyréten.

ATV közvetítés - XXI. IBSSA Kongresszus 2018. március 21. Tel-Aviv, Izrael

Az IBSSA (International Bodyguard and Security Services Association) nemzetközi jellegének és kiterjedt kapcsolatrendszerének megfelelően rendezvényeit különböző kontinenseken, országokban és helyszíneken tartja megalakulása óta. Az IBSSA XXI. kongresszusára 2018. március 21-én Izraelben, Tel-Avivban kerül sor.

Novák András beszámolója.

Prof. Dr. Popper György, az IBSSA elnöke a "Magyarország sikeres személyiségei" című enciklopédiában

Prof. Dr. Popper György, az IBSSA elnöke szerepel a "Magyarország sikeres személyiségei" című British Enciklopédiában.

"Az enciklopédiába azok kerülhetnek be, akik kiemelkedő teljesítményükkel és magával ragadó személyiségükkel kivívták ezt az elismerést."
"Célunk, hogy a társadalom, különösen a fiatalság számára bemutassuk az elért teljesítmény nagyságát és társadalmi elismerését."
BPH - British Publishing House Ltd.
2018 augusztusában nyári edzőtábor Tatán az IBSSA oktatóinak szervezésében

2018. augusztus 6 –11. között (hétfőtől – szombatig) kerül megrendezésre a 6 napos Ju-Jitsu, Karate, Krav-Maga és Katonai közelharc edzéseket tartalmazó tábor az IBSSA oktatóinak szervezésében és részvételével.


Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP


Adatvédelmi nyilatkozat