Tagdíjfizetés a 2018-as évre - VÁLTOZÁS


Publikációk / Média


Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.


Megjelent a Hekus magazin 2018. februári száma: Szemelvények az IBSSA tevékenységéből

A 24 évvel ezelőtt alapított IBSSA (International Bodyguard and Security Services Association – Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége) mára a világ több, mint 120 országában jelen van és közel 40 országban folytat biztonsági szakember képzést. Ezzel a civil biztonsági szféra legjelentősebb nonprofit szakmai szervezetévé vált. Az IBSSA elnöke, prof. Popper György a szervezet sokrétű tevékenységéből néhány figyelemre méltó, nem közismert tényt emelt ki, amelyek hozzájárulnak a szervezet szakmai tekintélyének erősödéséhez és méltán büszkék lehetünk rájuk: ...."

Az IBSSA Főhadiszállás Újévi üdvözlete - 2018

Tisztelt IBSSA Tagok, kedves Barátaink!

Békés, Boldog, Egészségben, Szeretetben és Sikerekben gazdag Új Esztendőt kívánunk Nektek és szeretteiteknek!

Prof. Popper György IBSSA Elnöke

Biztonságból jelest kapott Magyarország legnagyobb nemzetközi légikikötője

A légiközlekedésben világszerte különösen nagy figyelmet szentelnek a biztonság kérdésének. Hazánkban, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az elmúlt évben 13 millió fölé ugrott az itt megforduló utasok száma és jelentős mértékben fejlődött a légiáru szállítás is. Nem mindegy tehát, hogy az innen induló utasok, légi áruk egy olyan repülőtérről és olyan légi járműveken repülhetnek el, amelyek egy magas szintű biztonsági tevékenység védelmét élvezik.

A terrorizmus állandó fenyegetettsége árnyékában az Európai Unió is komolyan veszi a tagállami repülőterek biztonságát, ezért rendszeres időközönként végez auditokat a megfelelő működés szavatolása érdekében. Az ilyen ellenőrzések végződhetnek sikeresen, de negatív eredményekkel is, amelyek bármely irányban befolyásolhatják egy ország megítélését és akár súlyos gazdasági hátrányokat is okozhatnak.

Az IBSSA Főhadiszállás karácsonyi üdvözlete

Tisztelt IBSSA Tagok, kedves Barátaink!

Békés és áldott Karácsonyi Ünnepet kívánunk Nektek és szeretteiteknek!

Prof. Popper György IBSSA Elnöke

XXI. IBSSA Kongresszus és 6. Partnership for Security Nemzetközi Konferencia Izraelben

Az IBSSA (International Bodyguard and Security Services Association) nemzetközi jellegének és kiterjedt kapcsolatrendszerének megfelelően rendezvényeit különböző kontinenseken, országokban és helyszíneken tartja megalakulása óta. Az IBSSA XXI. kongresszusára 2018. március 21-én Izraelben, Tel-Avivban kerül sor. Számos országból várható az IBSSA-képviselők, -tisztségviselők és -tagok részvétele az eseményen, mivel a jövő évben tisztújításra és vezetőségi tagok választására is sor kerül.

„Szerencsés vagyok, mert a munkám a hivatásom és a hobbim” Interjú Popper Györggyel, az IBSSA elnökével

Az IBSSA létrehozása korszakalkotó újításokat és megoldásokat hozott a biztonsággal összefüggő kérdések területén. Hasonló szervezet korábban nem létezett. Az alapítás óta hogyan alakultak nemzetközi kapcsolataik? –– A szervezetet 1994-ben alapítottuk nyolc ország képviselőinek közreműködésével.

Mára a világ 120 országában, minden jelentős régióban jelen vagyunk, és 40 országban érhetők el képzéseink. Szövetségünk tagjai naprakészek a bűnmegelőzés legmodernebb eszközei vonatkozásában, munkájukat a regionális irodák és a tagországok képviselői segítik. Világszerte több ezer magasan kvalifikált szakemberrel dolgozunk együtt.

Az IBSSA és a Máltai Lovagrend (KMFAP) közös Évzáró klubnapja Pécelen – 2017

Az IBSSA és a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) 2017. december 1-jén tartotta hagyományos közös évzáró klub rendezvényét Pécelen, a Pekáry Kastélyban. Szöllősi Ferenc Attila – Pécel város polgármestere, az IBSSA tagja, Máltai lovag meghívásának köszönhetően csodálatos helyszínen, és nagyszerű vendéglátásban részesültek azok a dámák, lovagok és IBSSA tagok – mintegy hetvenen – akik méltó módon akartak búcsút venni az elmúlt esztendőtől.

ISMÉTELT FONTOS FELHÍVÁS!

Tisztelt IBSSA Tagok, Partner szervezeteink tagjai! Kedves Barátaink!

A félreértések elkerülése végett ezúton hivatalosan értesítünk mindenkit, hogy a „European Bodyguard and Security Service Association” nem az IBSSA európai szervezete, semmi közük nincs az IBSSA-hoz! Az általuk szervezett képzésekhez és programokhoz soha nem kérték az IBSSA jóváhagyását! És semmilyen együttműködési megállapodásuk nincs velünk! Valószínűleg a névben lévő hasonlatosság nem véletlen részükről, de ez jogukban állt, még akkor is, ha nem etikus! Szóval semmi közük az IBSSA-hoz!

A Detektor plusz magazin 2017/6 száma a XXI. IBSSA Kongresszusról adott tájékoztatást

2018. március 21-én Tel Avivban, Izraelben kerül sor az IBSSA XXI. Kongresszusára és Közgyűlésére, amelynek helyszíne a Metropolitan Hotel lesz.

Számos országból várjuk képviselőink és tagjaink részvételét az eseményre, hiszen idén tisztújító, vezetőségi választásokra is sor kerül.

Megjelent a Detektor plusz magazin 2017/6 száma: Az „ÉV TESTŐRE 2017” díjazottja Hülber János, az IBSSA Mester Oktatója

A Detektor Plusz Magazin – már évtizedek óta – minden évben meghirdeti „A Szakma Legjobbjai” pályázatot, amely a biztonságvédelmi és biztonságtechnikai szakma számára kerül kiírásra. „Az év biztonságvédelmi szakembere 2017” valamint

„Az év testőre 2017” kategóriákban az eredményhirdetésre és díjátadásra – a hagyományok szerint – a Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesületének (MBVE) XVIII. Konferenciáján, november 7-én, Kecskeméten a Four Points by Sheraton hotelben került sor.


Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP