Tagdíjfizetés a 2018-as évre - VÁLTOZÁS


Publikációk / Média


Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.


Az IBSSA (International Bodyguard and Security Services Association) XXI. kongresszusára 2018. március 21-én Izraelben, Tel-Avivban - ATV közvetítés

Az IBSSA (International Bodyguard and Security Services Association) nemzetközi jellegének és kiterjedt kapcsolatrendszerének megfelelően rendezvényeit különböző kontinenseken, országokban és helyszíneken tartja megalakulása óta. Az IBSSA XXI. kongresszusára 2018. március 21-én Izraelben, Tel-Avivban kerül sor. Novák András beszámolója.

Megjelent a Hekus magazin 2018. februári száma: Szemelvények az IBSSA tevékenységéből

A 24 évvel ezelőtt alapított IBSSA (International Bodyguard and Security Services Association – Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége) mára a világ több, mint 120 országában jelen van és közel 40 országban folytat biztonsági szakember képzést. Ezzel a civil biztonsági szféra legjelentősebb nonprofit szakmai szervezetévé vált. Az IBSSA elnöke, prof. Popper György a szervezet sokrétű tevékenységéből néhány figyelemre méltó, nem közismert tényt emelt ki, amelyek hozzájárulnak a szervezet szakmai tekintélyének erősödéséhez és méltán büszkék lehetünk rájuk: ...."

XXI. IBSSA Kongresszus és 6. Partnership for Security Nemzetközi Konferencia Izraelben

Az IBSSA (International Bodyguard and Security Services Association) nemzetközi jellegének és kiterjedt kapcsolatrendszerének megfelelően rendezvényeit különböző kontinenseken, országokban és helyszíneken tartja megalakulása óta. Az IBSSA XXI. kongresszusára 2018. március 21-én Izraelben, Tel-Avivban kerül sor. Számos országból várható az IBSSA-képviselők, -tisztségviselők és -tagok részvétele az eseményen, mivel a jövő évben tisztújításra és vezetőségi tagok választására is sor kerül.

Biztonságból jelest kapott Magyarország legnagyobb nemzetközi légikikötője

A légiközlekedésben világszerte különösen nagy figyelmet szentelnek a biztonság kérdésének. Hazánkban, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az elmúlt évben 13 millió fölé ugrott az itt megforduló utasok száma és jelentős mértékben fejlődött a légiáru szállítás is. Nem mindegy tehát, hogy az innen induló utasok, légi áruk egy olyan repülőtérről és olyan légi járműveken repülhetnek el, amelyek egy magas szintű biztonsági tevékenység védelmét élvezik.

A terrorizmus állandó fenyegetettsége árnyékában az Európai Unió is komolyan veszi a tagállami repülőterek biztonságát, ezért rendszeres időközönként végez auditokat a megfelelő működés szavatolása érdekében. Az ilyen ellenőrzések végződhetnek sikeresen, de negatív eredményekkel is, amelyek bármely irányban befolyásolhatják egy ország megítélését és akár súlyos gazdasági hátrányokat is okozhatnak.

A Hekus magazin 2018 március - áprilisi száma is beszámolt: IBSSA nemzetközi konferencia az USA-ban

A regionális, de pontosabban kontinentális kiterjedésű nagyszabású rendezvény fő célja az volt, hogy hálózati platformot biztosítson az USA, Mexikó, Kanada és a Karibi-térség IBSSA képviselői és tagjai számára.

A kétnapos konferenciát a helyi IBSSA-tagok, a magyar képviselők, az eseménynek otthont adó Charlotte Egyetem rektor-helyettese, az egyetem Antiterrorista tanszékének vezetője, a York megyei seriff hivatal, az FBI és egyéb szolgálatok képviselői is megtisztelték jelenlétükkel. Mindez jól mutatja az IBSSA nemzetközi elismertségét és a szakmai tevékenységünk iránt való igényt ebben a fontos globális régióban.

Az IBSSA és a Máltai Lovagrend (KMFAP) közös Évzáró klubnapja Pécelen – 2017

Az IBSSA és a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) 2017. december 1-jén tartotta hagyományos közös évzáró klub rendezvényét Pécelen, a Pekáry Kastélyban. Szöllősi Ferenc Attila – Pécel város polgármestere, az IBSSA tagja, Máltai lovag meghívásának köszönhetően csodálatos helyszínen, és nagyszerű vendéglátásban részesültek azok a dámák, lovagok és IBSSA tagok – mintegy hetvenen – akik méltó módon akartak búcsút venni az elmúlt esztendőtől.

Magas állami kitüntetésben részesült Dr. Fodros István, az IBSSA Diplomáciai Bizottság elnöke

Március 15. alkalmából kitüntetések átadására került sor a Belügyminisztériumban. Dr. Fodros István az IBSSA Diplomáciai Bizottság elnöke, a Diplomata Magazin és a Hekus Magazin igazgató-főszerkesztője, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem címzetes egyetemi docense rangos állami kitüntetést vett át Dr. Pintér Sándor belügyminisztertől a Belügyminisztérium márványaulájában.

A Detektor plusz magazin 2017/6 száma a XXI. IBSSA Kongresszusról adott tájékoztatást

2018. március 21-én Tel Avivban, Izraelben kerül sor az IBSSA XXI. Kongresszusára és Közgyűlésére, amelynek helyszíne a Metropolitan Hotel lesz.

Számos országból várjuk képviselőink és tagjaink részvételét az eseményre, hiszen idén tisztújító, vezetőségi választásokra is sor kerül.

IBSSA Észak-Amerikai Konferencia 2018, Charlotte, USA

2018. január végén Charlotte-ban (Észak Karolina, USA) került sor az IBSSA Észak-Amerikai Konferenciájára. Az új alapítású esemény a jövőben évente megrendezésre kerül. Már az első alkalom - a tapasztalatok szerint - komoly érdeklődésnek örvendett és sikeresen zárult a helyi szakmai kapcsolatok ápolása és bővítése terén, az aktuális biztonságot érintő témakörök megbeszélése és az új együttműködési lehetőségek tekintetében is.

Az IBSSA és a Máltai Lovagrend (KMFAP) közös Évnyitó klubnapja a PAPOLE Hajólőtéren

Az IBSSA és a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) 2018. február 20-án tartotta közös évnyitó klub rendezvényét a PAPOLE Hajólőtéren. A jó hangulatban eltöltött találkozó és szakmai beszélgetés házigazdája Miklósi Károly – az IBSSA Magyar Szekció társelnöke, Ciprusi Lovagparancsnok volt.

Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP