Tagdíjfizetés a 2018-as évre - VÁLTOZÁS


Publikációk / Média


Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.


ISMÉTELT FONTOS FELHÍVÁS!

Tisztelt IBSSA Tagok, Partner szervezeteink tagjai! Kedves Barátaink!

A félreértések elkerülése végett ezúton hivatalosan értesítünk mindenkit, hogy a „European Bodyguard and Security Service Association” nem az IBSSA európai szervezete, semmi közük nincs az IBSSA-hoz! Az általuk szervezett képzésekhez és programokhoz soha nem kérték az IBSSA jóváhagyását! És semmilyen együttműködési megállapodásuk nincs velünk! Valószínűleg a névben lévő hasonlatosság nem véletlen részükről, de ez jogukban állt, még akkor is, ha nem etikus! Szóval semmi közük az IBSSA-hoz!

Order of Security kitüntetés az IBSSA Főtitkára, Kancho Dr. Rony Kluger részére

2017. augusztus 16-20. között Gyömrőn került sor a Karate do International nemzetközi szervezet jubileumi edzőtáborára, amelyet 45 évvel ezelőtt a világhírű karate mester, Dr. Rony Kluger – az IBSSA Főtitkára alapított.

Az évenként megrendezett táborban ezúttal 200 karatéka vett részt, népes csapat jött Izraelből, Dél Afrikából és Nagy Britanniából. A szervezet magyar vezetője, Shihan Miskolczi Attila kiváló szervezésének köszönhetően az esemény nagyszerű körülmények között zajlott a korszerű gyömrői sportcsarnokban, a festői tóparton.

Detektor Plusz magazin 2017. 5 száma: A terrorizmus és az emberkereskedelem elleni küzdelem

Európai és Balkán Régiót érintő Konferencia

2017. október 20-án a Belgrádi ENSZ Egyetem Terrorizmus Elleni Tanszékén (Szerbiában) került sor az IBSSA Európai és Balkán regiót érintő konferenciájára. Az eseményre több mint 10 országból érkeztek a meghíott vendégek, és számos nemzetközi szakmai szervezet is képviseltette magát.

Beszámoló a Tatán szervezett nyári edzőtáborról

2017. augusztus 2-6. között 19. alkalommal edzőtáborozott a Krav-Maga csapat Tatán és immáron 3. éve a IBSSA-val közösen került megrendezésre a nyári tréning, az IBSSA oktatóinak aktív részvételével. Idén 27 fő vett részt az 5 napos táborban Budapestről, Tatabányáról és az ország minden részéről. Az edzőtábor a megszokott programok szerint indult, ahol a reggeli egy órás futást Mizsányi Mihály mester vezette, utána a délelőtti és a délutáni edzéseket felváltva Hülber János shihan – az IBSSA mester oktatója és Gáti Gábor shihan vezették.
XXI. IBSSA Kongresszus és 6. „Partnership for Security” Nemzetközi Konferencia 2018. március 21., Tel Aviv, Izrael

Az IBSSA XXI. Kongresszusa és Közgyűlése 2018. március 21-én Tel Avivban, Izraelben kerül megrendezésre. Számos országból várjuk képviselőink és tagjaink részvételét az eseményre, mivel a jövő évben tisztújításra és vezetőségi tagok választására is sor kerül.
Az IBSSA évek óta nagy jelentőséget tulajdonít az együttműködésnek, a partnerségi kapcsolatnak a hatóságok és a privát szféra között a biztonság és a bűnmegelőzés területén világszerte.
Megjelent a Hekus magazin július - augusztusi száma: Interjú Gyenes Istvánnal az MBVMSZ társelnökével, az IBSSA társelnökével

"A Magyar Biztonsági Vállalkozások Munkaadói Szövetsége (MBVMSZ) gazdasági, érdekképviseleti, érdekvédelmi, érdekközvetítő és érdekegyeztető feladatok ellátása céljából jött létre.

Az IBSSA, mint alapító tagszervezet képviseletében Gyenes István tölti be a társelnöki megbízást, aki interjút adott lapunknak.

Hogyan került kapcsolatba a szervezettel?

– A biztonsági nagyvállalkozások és az IBSSA 2003-ban hozta létre az MBVMSZ-t, mivel akkor nem találtuk megfelelőnek a szakmai kamara részéről a munkaadók érdekképviseletét. ...."

A Hekus magazin 2017. október - novemberi száma: 2018. A terrorizmus és az emberkereskedelem elleni küzdelem éve lesz!

Döntés született arról, hogy az lBSSA 2018. évi vezetőségválasztó Kongresszusára, valamint a 6. "Partnership for Security" Nemzetközi Konferenciára és több szervezet közös Díjátadó ünnepségére 2018. március 20-27. között kerül sor lzraelben. 

IBSSA Nemzetközi hírek

2017. október 20-án Szerbia Köztársaságban, a Belgrádi ENSZ Egyetem terrorizmus elleni tanszékén került sor az lBSSA Európai és Balkán régiót érintő konferenciájára. A tanácskozás fő témája a terrorizmussal és az emberkereskedelemmel kápcsolatos oktatási és szakemerképzési kérdések voltak.

Nemzetközi kutyakiállítás az IBSSA elnökének védnökségével

A Hírös Magyar Rottweiler Egyesület elnöke, Fekete László és csapata szervezésében nagyszabású nemzetközi kutyakiállítást rendeztek Kecskeméten, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban 2017. június 3-5. között.

A 4. ADRK Világgyőztes Kiállítást, amelynek fővédnöke Prof. Popper György, az IBSSA elnöke volt – a rottweiler fajta bemutatására és versenyére hirdették meg. A kutyák és gazdáik 10 osztályban, - a bébitől a veterán korosztályig - több kategóriában versenyezhettek az elnyerhető címekért.

Az „ÉV TESTŐRE 2017” díjazottja Hülber János, IBSSA Mester Oktató

A Detektor Plusz Magazin – már évtizedek óta – minden évben meghirdeti „A Szakma Legjobbjai” pályázatot, amely a biztonságvédelmi és biztonságtechnikai szakma számára kerül kiírásra.
„Az év biztonságvédelmi szakembere 2017” valamint „Az év testőre 2017” kategóriákban az eredményhirdetésre és díjátadásra – a hagyományok szerint – a Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesületének (MBVE) XVIII. Konferenciáján, 2017. november 7-én, Kecskeméten a Four Points by Sheraton hotelben került sor.
A Hekus magazin szeptemberi száma - Lovagok és testőrök az árva kutyusokért

Példaértékű összefogásnak lehetünk tanúi a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) által alapított Orphans for Animal Rescue (OAR) – Árva gyermekek az állatvédelemért nemzetközi program keretében, amelyhez elsőként csatlakozott a Szuverén Ciprusi Rend, az IBSSA és az IAPA.

A gyermekek, a felnőttek és a kutyusok közös örömére idén nyáron két alkalommal, július 16-án és augusztus 26- án tartottak lovagi és testőr családi pikniket az állatok javára Törökbálinton, a Zöld Sziget Állatvédő Egyesület által működtetett állatmenhelyen....


Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP