Tagdíjfizetés a 2017-es évre


Publikációk / Média


Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.


A Hekus magazin szeptemberi száma - Lovagok és testőrök az árva kutyusokért

Példaértékű összefogásnak lehetünk tanúi a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelsé- gek Szövetsége (KMFAP) által alapított Orphans for Animal Rescue (OAR) – Árva gyermekek az állatvédelemért nemzetközi program keretében, amelyhez elsőként csatlakozott a Szuverén Ciprusi Rend, az IBSSA és az IAPA.

A gyermekek, a felnőttek és a kutyusok közös örömére idén nyáron két alkalommal, július 16-án és augusztus 26- án tartottak lovagi és testőr családi pikniket az állatok javára Törökbálinton, a Zöld Sziget Állatvédő Egyesület által működtetett állatmenhelyen....

Új elnöke van a vagyonvédelmi kamarának - Interjú a Hekus magazinban Dr. Fialka Györggyel

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (SZVMSZK) országos tisztújító küldöttgyűlésének résztvevői 2017. március 17-én elsöprő többséggel, szinte egyhangúlag szavaztak bizalmat a szervezet új elnökének, dr. Fialka Györgynek.

Az elismert biztonsági szakember, a biztonsági tudományok doktora, címzetes egyetemi docens – aki 13 éven keresztül elnöke volt a Magyar Biztonsági Vezetők Egyesületének (MBVE) – megválasztása után interjút adott a Hekus Magazinnak.

- Elnök úr, a Százhalombattán zajlott választás óriási sikert hozott önnek

Order of Security kitüntetés az IBSSA Főtitkára, Kancho Dr. Rony Kluger részére

2017. augusztus 16-20. között Gyömrőn került sor a Karate do International nemzetközi szervezet jubileumi edzőtáborára, amelyet 45 évvel ezelőtt a világhírű karate mester, Dr. Rony Kluger – az IBSSA Főtitkára alapított.

Az évenként megrendezett táborban ezúttal 200 karatéka vett részt, népes csapat jött Izraelből, Dél Afrikából és Nagy Britanniából. A szervezet magyar vezetője, Shihan Miskolczi Attila kiváló szervezésének köszönhetően az esemény nagyszerű körülmények között zajlott a korszerű gyömrői sportcsarnokban, a festői tóparton.

Beszámoló a „Welcome Sunshine Level III.” IPSC nemzetközi lövészversenyről

2017. június 9-10. között került megrendezésre Dunaújvárosban a „Welcome Sunshine Level III.” IPSC nemzetközi lövészverseny közel 200 versenyző részvételével, amelyre az IBSSA is meghívást kapott. A házigazda, Magyarország mellett Szlovákia, Csehország, Románia, Ausztria, Németország, Horvátország, Lengyelország és Oroszország képviseltették magukat a nemzetközi versenyen.

Az IBSSA képviseletében Mets Emese és Fers Sándor tagtársaink vettek részt június 9-én a versenyen, majd 10-én pályabírói feladatokat láttak el. Gazda Gábor (DLSE) főszervezőnek köszönhetően nagyon jó hangulatú versenyre került sor, ötletes és technikás pályákkal, amely kiváló megnyitója volt a Top 5 2017 versenysorozatnak, a résztvevőknek pedig remek szintre hozó versenyt és edzést jelentett a június 18-án kezdődő „Extreme Euro Open 2017”, Európa legnagyobb Level III. versenyére.

Beszámoló a Tatán szervezett nyári edzőtáborról

2017. augusztus 2-6. között 19. alkalommal edzőtáborozott a Krav-Maga csapat Tatán és immáron 3. éve a IBSSA-val közösen került megrendezésre a nyári tréning, az IBSSA oktatóinak aktív részvételével. Idén 27 fő vett részt az 5 napos táborban Budapestről, Tatabányáról és az ország minden részéről. Az edzőtábor a megszokott programok szerint indult, ahol a reggeli egy órás futást Mizsányi Mihály mester vezette, utána a délelőtti és a délutáni edzéseket felváltva Hülber János shihan – az IBSSA mester oktatója és Gáti Gábor shihan vezették.
A Hekus magazin májusi számában interjú készült Horváth Zoltánnal, az IBSSA tagjával, a Hori-Zone cégcsoport egyik tulajdonosával

A civil biztonság magyarországi piacán évek óta sikeresen működik egy cég, amelynek tevékenysége a szokásosnál több területet ölel fel, s ezzel egészen egyedülálló helyet foglal el a nagyszámú biztonsági vállalkozás között.

Erről beszélt lapunknak Horváth Zoltán, a Hori-Zone cégcsoport egyik tulajdonosa. Hogyan került Ön a biztonsági szakmába? Ez nem egy hétköznapi történet, mert bölcsészként végeztem angol nyelv és irodalom szakon. Az 1990-ben elkezdett Kempo karatét mind a mai napig művelem és tanítom is.

Megjelent a Hekus magazin július - augusztusi száma: Interjú Gyenes Istvánnal az MBVMSZ társelnökével, az IBSSA társelnökével

"A Magyar Biztonsági Vállalkozások Munkaadói Szövetsége (MBVMSZ) gazdasági, érdekképviseleti, érdekvédelmi, érdekközvetítő és érdekegyeztető feladatok ellátása céljából jött létre.

Az IBSSA, mint alapító tagszervezet képviseletében Gyenes István tölti be a társelnöki megbízást, aki interjút adott lapunknak.

Hogyan került kapcsolatba a szervezettel?

– A biztonsági nagyvállalkozások és az IBSSA 2003-ban hozta létre az MBVMSZ-t, mivel akkor nem találtuk megfelelőnek a szakmai kamara részéről a munkaadók érdekképviseletét. ...."

Hekus magazin 2017. májusi száma - Interjú Tímár Lászlóval az IBSSA Gépjárművédelmi osztályvezetőjével

Tímár László sokoldalúságáról ismert ember, aki a privát biztonsági szférában szerzett hírnevet és szakmai elismerést. Foglalkozik a gyermekek biztonságával, a megelőzés sarkalatos kérdésével, amely nem erőssége a magyar társadalmi gondolkodásnak, bármely területről is legyen szó.

Évek óta népszerű Tv műsort vezet „Ne legyen áldozat” címmel a baleset- és bűnmegelőzés vonatkozásában. Az ő nevéhez fűződik a Pajzs gépjárművédelem egyedülálló technológiai megoldásának kidolgozása és alkalmazása.

Nemzetközi kutyakiállítás az IBSSA elnökének védnökségével

A Hírös Magyar Rottweiler Egyesület elnöke, Fekete László és csapata szervezésében nagyszabású nemzetközi kutyakiállítást rendeztek Kecskeméten, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban 2017. június 3-5. között.

A 4. ADRK Világgyőztes Kiállítást, amelynek fővédnöke Prof. Popper György, az IBSSA elnöke volt – a rottweiler fajta bemutatására és versenyére hirdették meg. A kutyák és gazdáik 10 osztályban, - a bébitől a veterán korosztályig - több kategóriában versenyezhettek az elnyerhető címekért.

Az IBSSA nemzetközi emberkereskedelem ellen - Megjelent a Hekus magazin júniusi száma

Az IBSSA filozófiája és működési alapelvei közé tartozik a biztonsággal kapcsolatos folyamatok, jelenségek és változások figyelemmel kísérése a világon, mert csak így tudja meg- őrizni szakmai hitelességét és képes érvényesen, időben reagálni a globális kihívásokra, amelyek nemzetközi viszonylatban jelentősen befolyásolják a biztonság helyzetét. Közismert, hogy az IBSSA tevékenységében hosszú évek óta prioritásként szerepel a nemzetközi ká- bítószer és a terrorizmus ellen folytatott harc.

A New York-i World Trade Center ikertornyai ellen elkövetett terrortámadás, a 9/11 után szervezetünk az elsők között integrálta oktatási rendszerébe a terrorizmus elleni felkészítést a biztonság területén foglalkoztatott szakemberek részére.


Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP