Tagdíjfizetés a 2020-as évre


Publikációk / Média Diplomata Magazin 2018.06 Nemzetközi kitüntetés
http://www.ibssa.hu/index.php?article_id=982
Hekus magazin 2018. augusztus-szeptemberi száma: Hírek az IBSSA nyári eseményeiről

Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.


Detektor Plusz Magazin 2019/6 száma: 25 éves az IBSSA - Ünnepi Kongresszus és 7. Partnership for Security Nemzetközi KonferenciaFennállásának 25. évfordulója alkalmából az IBSSA 2019. november 3-án, a rangos Grand Hotel Excelsior konferenciatermében tartotta XXII. Kongresszusát, valamint a 7. "Partnership for Securtiy" Nemzetközi Konferenciát és Díjátadó Ünnepséget.
Diplomata Magazin 2019 december - 2020 januári száma: Jubileumi Konferencia Máltán

A 25. évfordulóját ünneplő IBSSA Kongresszusára és a 7. "Partnership for Security" Nemzetközi Konferenciára Máltán, az illusztris Grand Hotel Excelsiorban került sor ...
Happy New Year

On behalf of the Board of Directors of the International Bodyguard and Security Services Association (IBSSA), we wish You and Your beloved ones a very Happy, Prosperous and Peaceful New Year! 
II. Lovagi és IBSSA Lövészverseny

2019. október 26-án került sor a 2. Lovagi és IBSSA gyakorlati lövészversenyre az IBSSA, az IAPA (Nemzetközi Polgárőr Szövetség), a Máltai Lovagrend (KMFAP), és a Szuverén Ciprusi Rend (Kard és Csend Lovagjai) rendezésében, illetve a Partner Polgári Lövész Egyesület (PAPOLE) szervezésében.
Dear IBSSA Members, partner organisations, and dear Friends

Dear IBSSA Members,
partner organisations, and dear Friends, I wish You and Your beloved ones a Blessed and Merry Christmas!
Detektor Plusz Magazin 2019/5 száma: Konferencia a Nemzetőrség társadalmi szerepvállalásának szükségszerűségéről


A "Nemzetőrség társadalmi szerepvállalásának szükségszerűsége" címmel tudományos konferenciát tartott az 1956 Magyar Nemzetőrség a Honvédelmi Minisztérium és a Honvédelmi Sportszövetség támogatásával a Stefánia Palotában 2019. szeptember 20- án.
Az IBSSA és a Máltai Lovagrend (KMFAP) közös Évzáró klubnapja Szentendrén – 2019

2019. december 11-én Szentendrén, a város karácsonyi díszbe öltöztetett főterén, a Korona Étteremben került sor erre a nagyszerű eseményre, amelyen részt vettek az IBSSA tagjai, több biztonsági szervezet képviselői, valamint Németországból, Hollandiából, Ausztriából, Oroszországból, Olaszországból, Szerbiából és Ukrajnából is érkeztek IBSSA képviselők, illetve jelen voltak a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend (KMFAP) és a Szuverén Ciprusi Rend magyar lovagjai és dámái...
Interjú a Spirit rádióban Prof. Popper György úrral, az IBSSA elnökével


Interjú a Spirit rádióban Prof. Popper György úrral, az IBSSA elnökével, a szervezet alapításának 25. évfordulója alkalmából...
Hekus Magazin 2019 decemberi száma - Ünnepi Kongresszus és 7. "Partnership for Security" Nemzetközi Konferencia

A jubileumi rendezvényre 2019. november 3-án Máltán került sor a páratlan fekvésű, rangos Grand Hotel Excelsior konferenciatermében, öt kontinensről 120 fő részvételével, közel 40 nemzetközi szervezet képviseletében.
Az IBSSA új Tiszteletbeli Tagja - Dr. Bodnár Attila főigazgató úr

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet főigazgatóját, Dr. Bodnár Attila urat tevékenységének elismerése jeléül az IBSSA tiszteletbeli tagjává választotta. A hivatalos diplomát, igazolványt és jelvényeket Prof. Popper György, az IBSSA elnöke adta át 2019. november 21-én, és egyúttal felkérte Főigazgató urat, hogy legyen az IBSSA Nemzetközi Orvosi Bizottságának tagja.

Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP


Adatvédelmi nyilatkozat