Tagdíjfizetés a 2019-es évre


Publikációk / Média Diplomata Magazin 2018.06 Nemzetközi kitüntetés
http://www.ibssa.hu/index.php?article_id=982
Hekus magazin 2018. augusztus-szeptemberi száma: Hírek az IBSSA nyári eseményeiről

Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.


Lovagi és Testőr piknik az “Árvagyermekek az Állatvédelemért” szellemében

2018. július 8-án, ragyogó időben került sor a törökbálinti Zöld Sziget Állatmenhely területén és az előtte lévő nagyréten szervezett színvonalas eseményre. A menhely tulajdonosa Tuncsik József, aki nemcsak nagy állatbarát, de sikeres sportember: judo Európa bajnok és olimpiai bronzérmet nyert 1976-ban.
Ezen a helyszínen az elmúlt év során két alkalommal rendezett a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) programokat a több évvel ezelőtt elindított kezdeményezés, az „Árvagyermekek az Állatvédelemért” (OAR) szellemében. Az eddigi sikerek alapján döntöttek a résztvevő szervezetek úgy, hogy idén itt kerüljön sor a hagyományos, évenkénti Lovagi és Testőr piknikre.A vasárnap tartott rendezvény előkészítésében, lebonyolításában és támogatásában aktívan részt vett a Máltai Lovagrend és a Szuverén Ciprusi Lovagrend (KMFAP), a Zöld Sziget Állatvédelmi Alapítvány, az IBSSA, IAPA, Római Sas Rend, a FEMERAID Budapesti egysége - ÖPVE, a Szent György Vitézei Lovagrend, a KMFAP Magisztrátusi Gárda, a Provéd Zrt., és számos más szervezet.A főszponzor ezúttal a „Cryptotari” volt. A fent említett szervezetek jelentős hozzájárulása mellett ki kell emelni Sir Dr. Niklós Andrást, a Provéd Zrt. vezetőjét, aki 2 db 3x4 m-es mobil sátrat ajándékozott a menhelynek, amelyek nagyon hasznosak a hasonló rendezvényeken.Lovag Sárközi János, a Szent György Lovagrend szlovákiai Nagypriorja és családja több tálca friss pogácsával és süteményekkel lepték meg a résztvevőket. A Pátyi Ifjúsági focicsapat, akik ez alkalommal csatlakoztak a programhoz, futball mezeket és labdákat hoztak ajándékba a velük focizó menhelyi gyermekeknek, és nagy adag muffin-nal készültek az ebéd utánra.A menüt ismét Gyuri bácsi készítette, amelyben töltöttkáposzta és csirke-gulyás szerepelt a mintegy 100 résztvevő örömére.

A környező gyermekotthonok lakói és nevelői nagyon jól érezték magukat és a menhelyen élő árva kutyák legtöbbjét megsétáltatták, ahol rendszerint egyidőben mintegy100 kutyusról gondoskodik Kincses Imre és nagyszerű csapata. A kutyusok hálásan fogadták a gyerekek szeretetét és a vendégek által hozott finom tápot és jutalomfalatkákat.
Reméljük, hogy minél több árva kutya talál szerető gazdára, de tisztában vagyunk vele, hogy az örökbe fogadási hajlandóság még nem elég nagy a magyar társadalomban, ellenben az elhagyott állatok száma sajnos egyre nő országszerte.A késő délutánig tartó piknik során Komáromi István, Chris Rudi és Pomázi Zoltán, a Bojtorján Együttes ismert tagja zenés műsorral szórakoztatták a vendégeket.Külön köszönet illeti a kiváló szervezésért, továbbá az állatok szakszerű és lelkiismeretes gondozásáért a telep vezetőjét, Kincses Imrét, valamint odaadóan és fáradhatatlanul dolgozó csapatát. A rendezvényről a Törökbálint Önkormányzat képviseletében jelen lévő dr. Albert Gábor, az önkormányzat humán politikai bizottság elnöke és területi képviselő is elismeréssel nyilatkozott és ígéretet tett, hogy a jövőben az önkormányzat támogatása még jelentősebb lesz.2018. július 20.

Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP


Adatvédelmi nyilatkozat