Tagdíjfizetés a 2022-es évre

Tisztelt IBSSA Tagok!

Ezúton felhívjuk szíves figyelmeteket a 2022-re érvényes tagsági díjak befizetésére!


Publikációk / Média


Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.

 


I. Kalmár Lajos emlékverseny az IBSSA védnökségével

A korábbi lövészversenyekhez hasonlóan kitűnő hangulatban került megrendezésre és kivitelezésre az 1. Kalmár Lajos emlékverseny 2013. május 26-án, vasárnap. A szakmai háttérről és a professzionális szervezésről az IBSSA Magyar Szekció Lövészeti Bizottsága, az SZVMSZK, a Waffenorg Bt. és a Hűség Security Kft. gondoskodott – a Waffenorg Lövész Club lőterén Budapesten.

A versenyt a rendezők két kategóriában, az IDPA szabályai szerint hirdették meg: az 1. kategória lényege, hogy a versenyző saját fegyverét oldaltokból veszi elő; a 2. kategória jellegzetessége pedig, hogy a versenyző az asztalról és nem saját lőfegyverrel kezdi el feladatát.

A verseny tervezésénél figyelembe kellett venni, hogy a szituációs lő-feladatok valósághűek legyenek, mindig egy gyakorlatias ésszerűséget kövessenek, és egy vagy több, a lőfegyver használatot követelő, ezeket feltételező helyzetet szimuláljanak.

A szituációs lövész-verseny egyrészt technika, másrészt pontosság, erő és gyorsaság kombinációja. Az eszköz – a maroklőfegyver – próbára teszi az emberi koncentráció-képességet, illetve az erre irányuló készséget, a figyelmet és a fegyelmet is.

A versenyen résztvevők megtapasztalhatták, hogy a pályák megfelelő összeállítása, a szituációs gyakorlat helyszínének berendezése, vagy akár egy idegen fegyver használata komoly fejtörést tud okozni a lő-feladat végrehajtásában.

A program célja a lövészsport népszerűsítése, a szakmai- és sportbaráti kapcsolatok ápolása, és nem utolsó sorban gyakorlati tapasztalatszerzés volt. A versenyre összesen 22 fő nevezett; a szakma kiváló szakemberei, profik és amatőrök egyaránt próbára tették tudásukat férfi és női kategóriában.

Az 1. Kalmár Lajos emlékverseny eredményhirdetésén a helyezetteknek gratulált és a kitűnő teljesítményekért járó serlegeket, okleveleket Prof. Popper György – az IBSSA elnöke, illetve Németh Ferenc – az SZVMSZK elnöke nyújtották át.

Horváth Ede – a Waffenorg Lövész Club tulajdonosa, Sira Gyula – az IBSSA Magyar Szekció Lövészeti Bizottság elnöke és Hülber János – az IBSSA Magyar Szekció Lövészeti Bizottság elnökhelyettese emlék-plakettet és emlékérmet vettek át Prof. Popper György és Németh Ferenc uraktól az eredményes és rendkívül sikeres verseny-szervezésért.

Eredmények:

FÉRFI 1. kategória – saját fegyverhasználattal:

 1. Hennel Sándor
 2. Sira Gyula
 3. Csöndör Gyula
 4. Valkó Dániel
 5. Horváth Ede
 6. Tóth Tamás

FÉRFI 2. kategória – kapott fegyverhasználattal:

 1. Klein Gábor
 2. Hülber János
 3. Dósa Csaba
 4. Veres Gábor
 5. Kézér Imre
 6. Vég Zoltán

NŐI kategória:

 1. Reichert Melinda
 2. Siba Vivien

Köszönjük a bírók és a verseny lebonyolításában résztvevők munkáját, akik a jövőre vonatkozóan is nagy szeretettel és érdemben kívánnak részt venni az éves szinten megrendezésre kerülő eseményen!

2013. május 31.


Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP


Adatvédelmi nyilatkozat