Kommandósok tesztelték a BioLabor által kifejlesztett speciális kezelést


 

A BioLabor Biofizikai és Laboratóriumi Kft. kutatásai között szerepelt egy olyan speciális EPPP kezelés (Energy Psychic Power Program), amely a különleges bevetési egységek, testőrök, és más extrém igénybevételű, fegyveres feladatot ellátók számára nyújt jelentős előnyt, bevetés előtt, az akció alatt és a bevetést követően.

 A megelőző kutatások eredményei alapján az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központ (ORFK-KK) igazgatója, Simon Géza r.ezredes úr engedélyével és a résztvevők hozzájárulásával, ellenőrzött és életszerű körülmények között végrehajtottunk 3 fő 45 perces EPPP kezelését, a kiképzési akciók között.

Az eredmények objektív és szubjektív módon is igazolták, hogy a BioLabor EMOST EPPP kezelések javítják a helyzetfelismerő képességet, a koncentrációt, a reflexet, a fizikális képességeket, a kitartást és gyorsítják a szervezet regenerációs folyamatát.

Az eredmények alapján vélhető, hogy katonai missziók, és bevetési körülmények között az EPPP program, nem csupán kockázat csökkentő hatású, hanem az eredményességet is javíthatja. Célunk, az EPPP program kipróbálása hozzájáruljon a katonai missziót gyakran követő mentális zavarok csökkenéséhez is. A módszer új színfoltot jelenthet a veteránok rehabilitációjában, a felelősségvállalás megnyilvánulásában. Az eredményekről a tudományos közzététel Review alatt van.

A programot a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége, a Pro Deo State University Egészségtudományi Kar és az IBSSA céljaival megegyezően hajtottuk végre.

A részletes beszámoló megtekinthető a BioLabor honlapján, az alábbi linkre kattintva:

http://biolabor.hu/kommandosok-kikepzesen-teszteletek/