13. Testőr- és Lovagbál a Marriott Hotelben


2010. október 9-én rendezte meg a Rózsa PR Ügynökség a 13. Nemzetközi Testőr- és Lovag bált. A zártkörű rendezvény védnökei a Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetségének (IBSSA) elnöke és a Máltai Lovagrend (KMFAP) Nagymestere voltak. A vendégek között megkülönböztetett tisztelet övezte Monsignore Fabio Fabbri pápai prelátust, a vatikáni alapítású SMOM magisztrátusi káplánját - aki a bált megelőzően vette át az ősi Máltai Lovagrend (KMFAP) olasz nagyperjeli kinevezését -, valamint a rendi állam több miniszterét és a meghívott budapesti, kerületi rendőrkapitányokat.

Ez utóbbiak jelenléte is jól érzékelteti a rendvédelmi szervek és a civil biztonsági szolgálatok erősödő kapcsolatait. Az IBSSA képviseletében a hazaiakon kívül számos ismert külföldi személyiség is megjelent a bálon, többek között Auvo Niiniketo Finnországból (IBSSA-ISF) a Ju-Jitsu szakág társ-alelnöke, Bogdan Vukosavljević nemzetközi koordinátor, Karl DelaGuerra arizonai (USA) regionális képviselőnk, Sasa Vujko – az IBSSA biztonsági osztályának a Balkánért felelős képviselője. 

Külön köszönetet mondunk azoknak a Dél-dunántúli szakembereknek, akik Király Csaba és Pipicz Zsolt vezetésével a rendezvény biztonságáért feleltek. A bál megvalósításához segítséget nyújtott az Electro World Magyarország Kft, az ESCORT Védelmi Szolgálat Kft, a Martinyak Kft. és a Top Cop Security Zrt. Köszönjük!

A XIII. Testőr - és Lovagbálról további képek megtalálhatóak az alábbi linkre kattintva:

http://www.rozsapr.hu/?page_id=559