Tagdíjfizetés a 2019-es évre


Publikációk / Média Diplomata Magazin 2018.06 Nemzetközi kitüntetés
http://www.ibssa.hu/index.php?article_id=982
Hekus magazin 2018. augusztus-szeptemberi száma: Hírek az IBSSA nyári eseményeiről

Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.


Az IBSSA és a Máltai Lovagrend (KMFAP) közös Évnyitó klubnapja a PAPOLE Hajólőtéren

Az IBSSA és a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) 2018. február 20-án tartotta közös évnyitó klub rendezvényét a PAPOLE Hajólőtéren. A jó hangulatban eltöltött találkozó és szakmai beszélgetés házigazdája Miklósi Károly – az IBSSA Magyar Szekció társelnöke, Ciprusi Lovagparancsnok volt.

Az időjárás viszontagságai ellenére is szép számmal jelentek meg a meghívottak, akiket Galovtsik Erik klubelnök köszöntött. Majd Prof. Popper György, az IBSSA elnöke, KMFAP Magyar Nagyperjel tájékoztatta a jelenlévőket a 2018. évre tervezett főbb eseményekről a Lovagrendek és az IBSSA életében. Mint elmondta: a soron következő kiemelt rendezvény a XXI. IBSSA Kongresszus és 6. Partnership for Security (Partnerség a Biztonságért) Nemzetközi Konferencia lesz március 21-én Tel-Avivban, ahová több mint 50 nemzetközi szervezet képviselőit várják.

Prof. Popper György a legutóbbi nagy rendezvényekről is beszámolt a hallgatóságnak. Január végén - február elején az USA-ban tett útja alkalmával számos partnerrel és az IBSSA amerikai tagjaival is találkozott, valamint új együttműködési lehetőségekről tárgyalt. A Charlotte Egyetemen, Észak Karolinában tartott szakmai konferenciát a rektor-helyettes, tanszékvezetők, a York megyei seriff hivatal, az FBI és a CIA képviselői is megtisztelték jelenlétükkel. Többek között olyan fontos témák kerültek megtárgyalásra, mint a terrorizmus és az emberkereskedelem elleni küzdelem. 2018. február 10-én Miamiban (Florida), az InterContinental Hotel elnöki lakosztálya csodálatos termében pedig öt jelöltet avattak máltai lovaggá, akik a KMFAP Amerikai Nagyperjelség, Floridai perjelségéhez csatlakoztak.

Az idei év programjai kapcsán Dr. Hossó Zoltán, az IAPA elnöke tájékoztatta a jelenlévőket, hogy június 1. és 2. között Tiszafüreden rendőrök, polgárőrök és tűzoltók közreműködésével kétnapos katasztrófavédelmi bemutatót, valamint családi napot tartanak, amelyre szeretettel várják az IBSSA és a KMFAP tagjait.

Prof. Popper György felhívta a figyelmet a NESACARD nemzetközi egészségügyi kártya mostantól díjmentes igénylésének lehetőségére a tagok számára, amelynek jogosultsága a tagsági díj befizetéséhez kötött, és akár az egyik családtagra is átruházható.

A klubnapon egy új személyt is üdvözölhettünk az IBSSA tagjai sorában: Végh Nóra Juditot, aki itt vette át a tagsági okiratokat.

A felszólalásokat kötetlen szakmai és baráti beszélgetés és közös étkezés követte.

2018. február 22.


Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP


Adatvédelmi nyilatkozat