Az IBSSA és a Máltai Lovagrend (KMFAP) közös Évzáró klubnapja Pécelen – 2017


Az IBSSA és a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) 2017. december 1-jén tartotta hagyományos közös évzáró klub rendezvényét Pécelen, a Pekáry Kastélyban.

Szöllősi Ferenc Attila – Pécel város polgármestere, az IBSSA tagja, Máltai lovag meghívásának köszönhetően csodálatos helyszínen, és nagyszerű vendéglátásban részesültek azok a dámák, lovagok és IBSSA tagok – mintegy hetvenen – akik méltó módon akartak búcsút venni az elmúlt esztendőtől. A közelgő karácsony hangulatának jegyében a résztvevők csapatmunkával állították fel és díszítették fel a karácsonyfát.

A klubnapot szokás szerint a polgármester úr nyitotta meg, kedves szavakkal üdvözölte a jelenlévőket, s kifejezte örömét, hogy immáron 3. alkalommal Pécel városa az évzáró rendezvény házigazdája.

Galovtsik Erik klubelnök megköszönte a polgármester úr szavait, majd a rövid évértékelő után beszélt a klubnapok céljáról, tartalmáról és a jövő évi tervekről.

Prof. Popper György, az IBSSA elnöke, a KMFAP Nagymesterének Általános Helyettese, Magyar Nagyperjel, mindenek előtt köszönetet mondott a Polgármester úrnak a szívélyes fogadtatásért és a nagyvonalú vendéglátásért.

Majd köszöntötte a megjelenteket és részletes tájékoztatást adott a KMFAP és az IBSSA jövő évben tervezett fontos eseményeiről, rendezvényeiről.

Az est további része nagyon kötetlen, baráti hangulatban zajlott, a Polgármester úr által biztosított finom ételek, italok fogyasztása és kellemes beszélgetések mellett. A résztvevők a közelgő karácsony jegyében elhangzott jókívánságokkal búcsúztak egymástól.

      

2018. január 2.