Beszámoló a Tatán szervezett nyári edzőtáborról


2017. augusztus 2-6. között 19. alkalommal edzőtáborozott a Krav-Maga csapat Tatán és immáron 3. éve a IBSSA-val közösen került megrendezésre a nyári tréning, az IBSSA oktatóinak aktív részvételével. Idén 27 fő vett részt az 5 napos táborban Budapestről, Tatabányáról és az ország minden részéről.

Az edzőtábor a megszokott programok szerint indult, ahol a reggeli egy órás futást Mizsányi Mihály mester vezette, utána a délelőtti és a délutáni edzéseket felváltva Hülber János shihan – az IBSSA mester oktatója és Gáti Gábor shihan vezették.

A programokban szerepelt eséstechnika, önvédelem, fegyveres edzések és küzdelem is. A Krav-Maga speciális edzéseken kívül a tanulók gyakorolhatták a Ju-Jitsu, a Karate, és a Taekwon-do alapjait is. Az idei évben egy 45 perces vízi edzés és egy 70 perces éjszakai edzés is színesítette a programot a résztvevők örömére, akik a fáradtságuk mellett rengeteg új élménnyel gazdagodtak.

         

A legnagyobb esemény ezek mellett mégis Török Tamás, Amerikából érkezett 7.Dan-os shihan közel 3 órás edzése volt. A fantasztikus technikákat a mester folyamatos segítségével próbálta elsajátítani a csapat.

A tábor zárásaként a búcsúestén minden résztvevő, és az edzőtársak, barátok egy rövid ünnepségen köszöntötték Gáti Gábor mestert azon alkalomból, hogy 40 éve foglalkozik harcművészetekkel. Az ünnepi köszöntések mellett a csodás torta 3 perc alatt elfogyott. Hülber János mester itt külön is köszöntötte Gáti mestert és munkája elismeréseként átadta az IBSSA hivatalos oktatói diplomáját.

 

Vasárnap a hagyományok szerint a tábort övvizsga zárta, ahol a két és fél órás vizsgán a tanulók számot adtak eddig megszerzett tudásukról. Végül a különböző fokozatokra induló tanulókból 9 fő sikeres vizsgát tett a DAN kollégium előtt.

   

Köszönet mindenkinek, aki a tábor sikeres megrendezéséhez hozzájárult.

  

2017. augusztus 16.