Tagdíjfizetés a 2022-es évre

Tisztelt IBSSA Tagok!

Ezúton felhívjuk szíves figyelmeteket a 2022-re érvényes tagsági díjak befizetésére!


Publikációk / Média


Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.

 


Detektor plusz magazin: Beszámoló az IBSSA sikeres továbbképzéséről, a XX. Kongresszusáról és a „Partnership for Security” együttműködés 5. Nemzetközi Konferenciájáról IBSSA továbbképzés, és a XX. Kongresszus

"Az IBSSA a civil biztonsági szféra céges és egyéni tagjainak, valamint szervezeteinek első számú, független, non-profit, nemzetközi szervezete (NGO) a világon, amely vezető pozícióját globális jelenlétének, széleskörű és rangos tagságának, probléma-érzékeny szemléletének, hiteles és professzionális működésének és jó kommunikációjának köszönheti. 2017. február 4-én kettős jubileumra gyűltek össze a civil biztonsági szakma képviselői, hogy részt vegyenek az IBSSA XX. kongresszusán, valamint a „Partnership for Security” együttműködés 5. Nemzetközi konferenciáján, amely eseményeknek idén az Egyesült Államokban a floridai Sarasota volt a helyszíne.

A jelentős érdeklődéssel kísért rendezvénysorozatot – 2017. január 30. és február 2. között – négy napos szakmai továbbképzés előzte meg lövészet, harcművészetek, VIP személyvédelem és Krav Maga ágazatokban, nemzetközileg elismert oktatók vezetésével. A speciális továbbképzésen az amerikai jelentkezők mellett Hülber János – IBSSA Mester oktató, Kárpáti Tamás – az IBSSA-ISF alelnöke, valamint Ergys Muharemi – az IBSSA svájci képviselője is részt vettek Európából.

Az eseménysorozat helyi szervezőbizottsága Török Tamás vezetésével végezte munkáját, hogy színvonalas körülményeket biztosítson a résztvevőknek a Holiday Inn Sarasota Bradenton szállodában. ..."


Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP


Adatvédelmi nyilatkozat