Speciális lövészeti képzés indul 2013. április 17-én, IBSSA tagok részére


VÁRJUK JELENTKEZÉSETEKET!

Tisztelt IBSSA Tagok! Új, ritkaság számba menő képzés indul 2013. április 17-én (szerdai napokon, esetenként 2 óra időtartam 19-21 óra között, 2×45 perc, összevont), amelyre az alábbiakban hívjuk fel röviden a figyelmet:

HELYSZIN: PAPOLE I. HAJÓLŐTÉR, 1044 Budapest, Komp u. 3/a üzemi kikötő

A képzésen nagy-kaliber, szekrénytáras marok lőfegyver használható. (Saját vagy bérelt.) Aki fantáziát lát benne, kérjük jelentkezzen e-mailben vagy telefonon legkésőbb 2013. április 11-ig. E-mail: partner-kom@t-online.hu; (A létszám korlátozott)

Ár: 5.000.- Ft / alkalom + fegyver + lőszer

A tréning időtartama: 4 + 8 alkalom, összesen 12.

I. Etap: bemelegítés, kommunikációs alapozás (4)
II. Etap: emelt szintű fegyverkezelési taktika (8)
Az első alkalommal a befizetés költsége 4 tréningre szól, tehát 20.000.- Ft.
(A későbbiekben szintén 4 alkalmanként szükséges a díjat előre rendezni.)

A tudásszint felmérését követően az egyes feladatok elvégzése után egyéni értékelés történik, a tréning befejezését követően pedig házi vizsgára kerül sor, oklevél kiadásával. Szükséges ruházat: sportos öltözék, teremcipő.

All-Terrian Combat Training System

- A dinamikus lövészet hazánkban, eddig csak az IDPA, IPSC, Rapid Shooting rendszerben volt elérhető. De ezek – sajnos - csak versenyre készítenek fel.

- AZ A-TCTS ellenben valós és használható fegyverismeretet, fegyverkezelést biztosít mindazoknak, akik az életüket bízzák a fegyverükre.

- Az A-TCTS nem szabályokra épít, hanem lehetőségekre. Kiaknázza az adaptív helyzet felismerő-elemző képességet, s bármilyen szituációból a legelőnyösebbet mutatja meg.

- Itt nem az idővel kell versenyezned, itt nem a versenytársakat kell felülmúlnod. Az A-TCTS a te saját határaidat feszegeti, belőled hozza ki a maximumot, s amikor már azt hiszed a csúcson vagy, rádöbbensz, hogy valójában, csak egy dombon állsz a Mount Everest mellett!

- S a legfontosabb, itt nem feladatokat kell végrehajtani, hanem helyzeteket kell megoldani.

Remélem sikerült valóban felkelteni az érdeklődéseteket.

Üdvözlettel:

Miklósi Károly,
egyesületi elnök - Papole I. hajólőtér
06 30 9339 156
www.papole.hu
 
Kapcsolattartó:
Miklósiné Kispál Ibolya
06 30 2424 061