Tagdíjfizetés a 2022-es évre

Tisztelt IBSSA Tagok!

Ezúton felhívjuk szíves figyelmeteket a 2022-re érvényes tagsági díjak befizetésére!


Publikációk / Média


Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.

 


Dr. Hatala József országos rendőrfőkapitány kitüntetéseket adott át Dr. Fodros Istvánnak és dr. Schváb Zoltánnak, az IBSSA magas beosztású tagjainak

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) 2013. február 1-jén ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját.

A húsz esztendővel ezelőtti megalakulásban jelentős szerepet játszott az, hogy 1990-ben regisztrálták a legtöbb közlekedési balesetet, és ebben az időszakban haltak meg a legtöbben a közutakon. A Kormány 2002/1992. számú határozatában a rendőrség közlekedési szolgálatának hatáskörébe utalta a baleset-megelőzési tevékenységet. Ennek következtében az elmúlt 20 év alatt bevezetett rendőri intézkedések, valamint az OBB tevékenysége révén jelentősen javult a közlekedésbiztonság. 2001 és 2011 között a közúti balesetben meghalt személyek száma jelentős mértékben, - több mint 48 százalékkal csökkent.

Ebből az alkalomból ünnepi megemlékezés keretében felelevenítették az OBB elmúlt években elért sikereit. Ezután a közúti közlekedésbiztonság érdekében végzett kiváló munka, valamint a baleset-megelőzési tevékenység támogatása elismeréseként, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az OBB több tagjának emléktárgyat adományozott. A kitüntetésben olyan személyek részesülhettek, akik tevékenységükkel elősegítették a sikeres baleset-megelőzést.

Többek között ezt az elismerést vehette át Dr. Fodros István – az IBSSA Diplomáciai Bizottság vezetője és Dr. Schváb Zoltán – a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedésért felelős helyettes államtitkára, az IBSSA Közlekedésbiztonsági Bizottság vezetője, aki felszólalásában az összefogást, a jelenlegi munka összehangolását elemezte, amelynek köszönhetően nagy mértékben sikerült visszaszorítani a közutakon történő balesetek számát:

  

„Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság tevékenysége a társadalmi összefogás és a kiváló szakmai együttműködés legjobb példája. – A közlekedésbiztonság az a terület, ahol átgondolt, hosszú távú programok megvalósításával, mérnöki pontossággal megtervezett intézkedésekkel érhetünk el eredményeket.”

Az IBSSA is rendkívül fontosnak tartja az OBB munkáját, és évek óta szoros együttműködésben tevékenykedik a közlekedésbiztonság érdekében, többek között az „Élet Úton” program sikeres megvalósításában!

2013. február 6.


Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP


Adatvédelmi nyilatkozat