16. NEMZETKÖZI TESTŐR és LOVAGBÁL 2013. március 2. Budapest Marriott Hotel


Tisztelt IBSSA Tagok!

Ezúton értesítünk benneteket, hogy 2013. március 2-án 19.30 órakor kerül sor az idei első, sorrendben a 16. Nemzetközi Testőr és Lovagbálra a budapesti Marriott Hotel báltermében (cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.), ahol ismét a táncé és az önfeledt szórakozásé lesz a főszerep. A pezsgős fogadtatást követően a délelőtti lovagavatási ceremónia befejezéseként oklevelek átadására kerül sor, majd a vacsora következik. Nem árulunk zsákbamacskát, íme a menü:

Libamájpástétom brióssal és Tokaji zselével, párolt Szt. Jakab kagyló és zöldcitrommal, korianderrel marinált rák
***
Borjú- és szarvas érmék fehérrépa pürével töltött roston sült padlizsánnal, Bikavér redukcióban
 ***
Nugátos mascarpone sütemény csokoládéropogóssal és whisky öntettel
 ***
Kávé, tea, bon-bon
***
Éjféli falatok

Az étek ellen nem lehet senkinek kifogása, ami pedig az italokat illeti: az alkoholmentes vizek és üdítők mellett ott lesz a kitűnő fehér- és vörösbor kínálat, valamint a koktélbár sokféle itallal, amelyeket korlátozás nélkül mindenki fogyaszthat, külön térítés nélkül, egészen a záróráig.

A bartenderek nem akárkik; magyar bajnokok, akik jobbnál jobb koktélkreációkkal kápráztatják majd el a vendégeket.

Ami a műsort illeti: fellép egy újdonsült lovag, aki mögött a felesége és annak barátnője vokálozik. Terveink szerint nem marad el a szokásos Mága show sem. Új zenekart avatunk, játszik a No Stress Band. Énekesnőjük Miss Bee, aki annak idején a Bestiák énekesnőjeként aratta sikereit, napjainkban pedig többnyire – ha nem éppen a mi bálunkon lép fel - skandináv fővárosok között hajókázik és énekel.

Kihasználjuk a Marriott adottságait és berendezzük a „szivarteraszt” és ha túlságosan hideg lenne, akkor melegítő gombákkal segítünk magunkon. A fotós programok mindig népszerűek. Két év folyamatos öltözködős show-ja után idén más ajándékkal kedveskedünk; a Lánchíd és a Budai Vár adja majd a hátteret a vendégek fotójához. Pontosan az látszik majd a fotón, mint amit a bál résztvevői látnak a bálteremből. (Ez a terem egyébként a fővárosi szállodák legszebb kilátást nyújtó bálterme.)

Minden együtt van tehát ahhoz, hogy jól érezzük magunkat – ezért is hívunk minden testőr- és lovagtársunkat, használja ki ezt a lehetőséget, idén ugyanis ez az egyetlen alkalom, amikor egy bál keretén belül együtt töltünk el néhány kellemes órát.

Báli belépőjegy rendelés, illetve további információ:

Rózsa B. György
E-mail: media@rozsapr.hu
Telefon: (06 1) 413-0745 vagy 06 30 9489638
Rózsa PR Ügynökség Kft.
Cím: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/a. (munkanapokon 10:00 és 17:00 óra között)

A jegyek kifizetése személyesen, vagy előzetesen átutalással történik a Rózsa PR Ügynökség 11702036-20615888 számlaszámára, a megrendelő vendég nevének és a társaság létszámának feltüntetésével.

Szeretettel várunk mindenkit a bálon!

IBSSA Főhadiszállás