A Magyar Karate Szövetség 40. évfordulóját ünnepelte


A Magyar Karate Szakszövetség 2012. december 14-én, délután nagyszabású évzáró rendezvényt szervezett a 40. jubileumi év méltó lezárására, a HM Stefánia palota rendezvény-központban.

Az ünnepi esemény fővédnöke Dr.Hende Csaba, Honvédelmi Miniszter volt.

Balra Prof.Popper György, Középen Dr.Simicskó István, Jobbra Dr.Mészáros JánosA karate sport tekintélyes és sikeres sportággá nőtte ki magát az elmúlt negyven év alatt, s ma már közel 50 ezer fős aktív tagsággal rendelkezik Magyarországon,

Az ő képviseletükben több százan vettek részt a jubileumi rendezvényen, amelynek védnökeként és díszvendégeként megjelent Dr. Simicskó István Sportszakállamtitkár (középen), Vígh László kormánybiztos, Dr. Leyrer Richárd a MOB alelnöke, Dr. Garamvölgyi László r. dandártábornok Prof. Popper György, az IBSSA Elnöke - a Karate Szövetség alapítója és tiszteletbeli elnöke.

 

                

Az évzáró rendezvény karate gálaműsorát követően Dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke a jubileumot méltató beszédet mondott, majd átadásra kerültek a karate sport támogatásáért járó elismerések.

   

A jubileumi rendezvényt jótékonysági bál zárta, amelyet Dr. Simicskó István, Sportszakállamtitkár, az esemény védnöke nyitott meg.