Meghívó a Magyar Karate Szakszövetség 40. jubileumi évzáró bankettjére és jótékonysági gálájára


VIP JEGYEKKEL A HEGYEM GYEREKEKÉRT

Tisztelt IBSSA Tagok!

Ezúton értesítünk benneteket, hogy a Magyar Karate Szakszövetség 2012. december 14-én, 16.00 órai kezdettel nagyszabású évzáró bankettet szervez a 40. jubileumi év méltó lezárására, a HM Stefánia palota rendezvényközpontban.

Az évzáró rendezvény tervezett programjában szerepel egy 2 órás gálaműsor, amely az exkluzív 500 fős színházteremben lesz megtartva, karate, önvédelmi, kata és törésbemutatókkal, wkf, -ippon shobu,- knockdown karate superfight küzdelmekkel, ezt követően a patinás Stefánia palotában folytatódik az est, egy ültetett 300 fős évzáró ünnepséggel, fogadással, jubileumi megemlékezéssel, a versenyzőinek, támogatóinak, valamint a kiemelkedő munkásságúak elismerésével, majd a végén egy nagyszabású jótékonysági bállal, kiemelt tombolanyereményekkel (fődíj egy japán repülőjegy), amelyben látványos műsorokat tervezünk, pl. Markos György, Badár Sándor, a Rippel fivérek, Ungár Anikó, ...

Az esemény fővédnöke:
Hende Csaba, Honvédelmi Miniszter
Felkért védnökök:
Dr. Simicskó István, Sport szakállamtitkár
Dr. Garamvölgyi László r. dandártábornok, ORFK kommunikációs igazgató

Meghívott kiemelt vendégek: Prof. Popper György – tiszteletbeli elnök, Markos György, Badár Sándor, Horváth János, Shihan Furkó Kálmán, Erőss Zsolt, Erdei Zsolt, Balzsai Károly, Ungár Anikó, a Rippel fivérek, és számos ismert közéleti személyiség.

A szervezéshez szeretnénk kérni a klubok és a szövetségek közreműködését a minél több sportoló és szövetségi vezető, illetve VIP támogató mozgósításához, amellyel egyrészt a rendezvény sikeres lebonyolítását, valamint a karateszövetség működését támogatják.

A szövetség saját költségén meghívja az összes stílusszervezet vezetőjét, valamint jutalmazásra felterjesztett tisztségviselőit és versenyzőit, illetve mindazokat az együttműködő és támogató partnereket, amelyeket az eddigi munkásságuk alapján az elnökség jóváhagyott.

A meghívott vendégeken kívül is lehetőség adódik a szövetség tagjainak és versenyzőinek, illetve a klubok VIP partnereinek is az eseményen való részvételére, hogy részese lehessen minden idők egyik legszínvonalasabb gálaműsorának, valamint ünnepségének, az ország legpatinásabb helyén megrendezett fogadásnak és jótékonysági bálnak is, igazi sztárvendégek és miniszteri szintű vendégeink társaságában.

A bál végén megtartandó tombolasorsoláson 10 kiemelt díj kerül kisorsolásra, amelynek fődíja egy japán utazási lehetőség lesz.

A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTELÉVEL TEHÁT MINDENKI TÁMOGATJA A MAGYAR KARATE SZÖVETSÉGET A KÖVETKEZŐ IDŐSZAKRA ÉS EGYBEN A "HEGYEM GYERMEKEKET" IS.

A mintegy hatórás rendezvényre az alábbi feltételekkel lehetséges részt venni:
Sportolói részvételi díj: 10.000 Ft, amelyből 3.000 forintot visszatérítünk a befizető sportszervezet / klub felé.
VIP részvételi díj: 50.000 Ft, amelyből 20.000 Ft-ot térít vissza a szövetség a befizetést kezdeményező sportszervezet / klub részére.

Az esemény tervezett programja:

16.30 – 18.30 Karate show-műsor, bemutatók, törések, superfight küzdelmek - Stefánia rendezvényközpont, színházterem
18.30 – 20.00 Jubileumi évzáró ünnepség, értékelő beszédek, elismerések kiosztása, állófogadás / emeleti terem
20.00 – 24.00 Jótékonysági bál, élőzenével és fellépő sztárvendégekkel, tombolasorsolásokkal / földszinti terem

A bál vendégei és résztvevői részére, egy az eseményhez közel fekvő partner szállodánkban 5.000 Ft/ fő áron szállást is tudunk biztosítani.

SZERETNÉNK KÉRNI EGYÜTTMŰKÖDŐ SEGÍTSÉGED A BÁLON KISORSOLT – FELAJÁNLHATÓ 10 KÜLÖNDÍJJAL ÉS AZ ESEMÉNY SZPONZORI LEHETŐSÉGEIVEL KAPCSOLATBAN, ILLETVE ABBAN, HOGY MINÉL TÖBB VIP VENDÉGET MEG LEHESSEN SZÓLÍTANI, VAGY MOZGÓSÍTANI ERRE A NAGYSZABÁSÚ RENDEZVÉNYRE.

Várjuk SOS visszajelzésetek a részvételt illetően, hogy a szükséges foglalási kötelezettségeinknek és a szükséges előzetes szállás - étkezési lekötéseknek időben eleget tudjunk tenni.

Megköszönve figyelmetek, várva megtisztelő visszajelzésetek, az évzáró rendezvénnyel kapcsolatban.

Tisztelettel:

OSU!

Dr. Mészáros János az MKSZ elnöke

Kalmár Árpád az esemény fő szervezője

A rendezvénnyel kapcsolatos információ: mksz@karate.hu Tel: 06 20 427 2148