Az IBSSA színekben versenyző Konrád Krisztián tagtársunk kimagasló sikerei


Konrád Krisztián 2011. december óta képviseli az IBSSA-t kimagasló sikereivel. A 2011-es atlantai világbajnokság aranyérme után a 2012-es évet is sikeresen kezdte, hiszen már az év első felében is számos eredményt tudott felmutatni, amivel az IBSSA hírnevét is növelte a pólóján viselt emblémánk viselésével.

2012. április 21-én a Szlovák nemzetközi nyílt fekve nyomó bajnokságon 220 kilogrammos teljesítésével megszerezte az első helyet és elhozta a junior korcsoport abszolút második helyezését is. Ezután április 29-én a Komáromban megrendezett országos bajnokságon 280 kg-os fekve nyomással ismét az első helyen végzett és elhozta az abszolút harmadik helyezést is. Ezzel a teljesítménnyel eljutott az Európa bajnokságra amit május 12. – 19. között rendeztek meg Szlovéniában, ahol két versenyszámban is megmutatta erejét. Az egyik versenyszámban Európa bajnoki aranyérmet hozott el 212.5 kg-os nyomással, míg az összevont ifjúsági és junior korcsoport abszolút harmadik helyezését érte el. A másik versenyszámban, amelyre május 17-én került sor, 270 kg-ot teljesített, amivel megszerezte a második helyet, és itt is elhozta az összevont ifjúsági és junior korcsport abszolút harmadik helyét.

Sikereinek remélhetőleg itt nincs vége, hiszen ezekkel az eredményekkel sikeresen kvalifikálta magát a novemberi Las Vegas-i világbajnokságra, ahol ismét 2 számban szeretne indulni és nem kisebb célt tűzött ki magának mint a 300 kg megnyomását.

Sok sikert kívánunk a Las Vegas-i világbajnoksághoz!

2012. november 5. IBSSA