Tagdíjfizetés a 2022-es évre

Tisztelt IBSSA Tagok!

Ezúton felhívjuk szíves figyelmeteket a 2022-re érvényes tagsági díjak befizetésére!


Publikációk / Média


Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.

 


Gyászhír - elhunyt Mikó Sándor tagtársunk

Tisztelt IBSSA Tagok!

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Mikó Sándor - az IBSSA Patronáló tagja, a karate sportág kimagasló szakvezetője 67 éves korában 2012. augusztus 24-én elhunyt.

Sportpályafutását ökölvívóként kezdte, 1959–1966 között a Hadsereg-bajnokságig jutott. Ezután a karate lett szeretett sportága, 1976–1980 között a Mütex Sportegyesületben Shotokan stílusban karatézott, de sérülés miatt be kellett fejezni pályafutását. 1980-ban felkérést kapott az akkor alakult Karate Testület szakfelügyelői, majd technikai vezetői tisztségére, feladatai közé tartozott a sportág népszerűsítése, edzőtáborok, hazai és nemzetközi versenyek szervezése. Nevéhez fűződik, hogy ebben az időszakban került be először a karate a nagy sportlétesítményekbe. 1984-ben megalakult a Magyarországi Harcművészetek Össz-Szövetsége, melynek 1994-ig ügyvezető elnöke volt. Közben a különvált és önálló Karate Szövetség főtitkáraként is lelkiismeretesen tevékenykedett. 1989-ben a karate sportért végzett munkájáért az akkori Sporthivatal (ÁISH) elnöke dicséretben részesítette. 2001-ben megválasztották a Magyar Karate Szakszövetség általános alelnökének, mely tisztséget haláláig töltötte be. 2002–2011 között a Nemzeti Sportszövetségben sportszakmai tanácsosként dolgozott, majd a Magyar Karate Szakszövetség alelnöki posztja mellett főtitkárként is segítette a szervezet munkáját. 2010-ben az Önkormányzati Minisztérium a Magyar Sportért Díj II. fokozatú elismerésében részesítette a Magyar Sport Napja alkalmából.

Nélküle elképzelhetetlen lett volna a karate sportág népszerűsítése, fejlesztése, hiányát a nemzetközi és hazai sportéletben is megérezik, és űr marad utána a sporttal foglalkozó társadalmi szervezetekben is.

Drága barátunk végső búcsúztatása 2012. szeptember 7-én (pénteken) 12.00 órakor az Óbudai Köztemetőben (1037 Budapest, Bécsi út 365–371.) lesz.

Távirati cím: 2337 Délegyháza, Nomád part 17/7.

Emléke szívünkben él!

IBSSA


Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP


Adatvédelmi nyilatkozat