17. IBSSA Európai Kongresszus, és 2. IBSSA - IPA - IAPA Nemzetközi Konferencia


Kedves IBSSA Tagok! Tisztelt Partner Szervezeteink! Kedves Barátaink!

Ezúton szeretnénk mindenkit értesíteni, hogy a 17. IBSSA Európai Kongresszusra, valamint a 2. IBSSA - IPA - IAPA Nemzetközi Konferenciára 2012. május 11. - 13. között kerül sor Aranyosmaróton (Zlaté Moravce), Szlovákiában.

Az esemény mottója: "Partnership for Security"

Csatoljuk az előzetes programot tartalmazó információs anyagot, amely ide kattintva letölthető ...

Különös tekintettel arra, hogy az IBSSA programja szellemében tovább kívánjuk erősíteni a kábítószer-ellenes és bűnmegelőzési tevékenységünkben a minél kiterjedtebb és sikeresebb együttműködést más szervezetekkel, és ezzel a Kongresszus napirendjén kívül, külön konferencia keretében is foglalkozni fogunk - így minél szélesebb körben és nagyobb számban várjuk partner szervezetek és más érdeklődők konstruktív részvételét!

Természetesen a rangos eseményre és kiegészítő programokra az IBSSA tagok és képviselők mellett szeretettel várjuk családtagok, barátok jelentkezését is.

Az IBSSA Kongresszus és az AWARD CEREMONY minden év kiemelkedő eseménye - várjuk tagjainktól és partner szervezeteinktől a Kongresszus, a Nemzetközi Konferencia és a kísérő események programjával kapcsolatos felszólalási szinopszisokat, beszámolókat.

Mindenkit szeretettel várunk az IBSSA Kongresszuson!

Üdvözlettel:

Prof. Popper György
IBSSA elnöke