Jubileumi TESTŐRBÁL Budapesten


A biztonsági szakma elegáns találkozója

15. alkalommal szervezi bálját az IBSSA (International Bodyguard and Security Services Association), amelyre idén június 23-án, szombaton este, a Budapest Marriott Hotel báltermében kerül sor. Az elmúlt évekhez hasonlóan együtt szórakoznak a biztonsági szakma képviselői a Máltai Lovagrend (KMFAP) hazai és külföldi vezetőivel és tagjaival.

Az IBSSA a különleges bálra meghívja a rendvédelmi és civil biztonsági szervezetek tagjait, valamint a társszervezetek és együttműködő partnerek (a teljesség igénye nélkül): IPA, IAPA, NATEA, BM-NOK, BM Oktatási, Képzési és Tudományszervezési Főigazgatóság, ORFK, MBVE, MRTT, MBVMSZ, SZVMSZK, EDDKE, MGYOSZ, OVKSZ vezetőit, és tagjait.

A szakmai bál zártkörű, viszont az érintett szervezetek tagjai vendégeket hívhatnak, hogy baráti társaságukban tölthessék az estét.

A gálavacsorát követően tánc következik, a legjobb hazai énekesek kísérő-együttese játszik majd, amely az RTL Klub X-Faktor tehetségkutató televíziós műsor valamennyi döntősének is zenekara volt – az Abrakazabra. (A zenekar annak idején egy debreceni lovarda felkérésére alakult – innen származik a nevük.) Emellett neves hazai és külföldi énekes fellépők szórakoztatják a vendégeket, látványos programok lesznek a báltermen kívül is, ismét működik majd a koktélbár, az édesszájúakról is gondoskodnak a szervezők, valamint a kora nyárra való tekintettel a szokásos borkínálat mellett a Kaltenberg Étterem saját főzésű szűretlen sörét csapolhatják, ha akarják, saját maguk a vendégek.

Ezenfelül, ha az időjárás kedvező lesz, a bálteremhez kapcsolódó teraszt is belakhatják a bálon résztvevő vendégek. (A Duna-parti szállodák közül a Marriott az egyetlen, amelyben a bálteremhez terasz kapcsolódik.)

Remélhetően a bál időpontjáig a dohányzási engedélyt is megkapja a szálloda, így ha pozitív a hatóság válasza, akkor szivarklub is működik majd a teraszon.

Éjfél után újra asztalhoz hívják a vendégeket egy kis falatozásra …

A báli belépőjegy ára: 30.000 Ft/fő, amely tartalmazza az étkezés és a záróráig tartó koktélbár szolgáltatását, a műsort a bálteremben és azon kívül az ajándékokat és az Áfát.

Gyakorlatilag mindent, amit a bál ezen az estén kínál a kedves vendégeknek!

További információ és jegyrendelés:

Rózsa PR Ügynökség
Telefon: (06 1) 413 0745
Mobil: 06 30 9489 638
E-mail: media@rozsapr.hu

Szeretettel várunk mindenkit az idei Testőrbálon!

IBSSA Főhadiszállás