Együttműködési megállapodás az IBSSA és a NATEA között


2012. április 12-én 17.00 órai kezdettel került megrendezésre a Nemzetközi Kábítószer és Terrorizmus Elleni Tisztek és Civilek Egyesületének (NATEA) taggyűlése a Nemzeti Sportközpontok – Budapesti Olimpiai Központ lőterén.

Az eseményen Vajtó Lajos elnök úr ismertette a NATEA oktatási projektjét, valamint az átalakult egyesület első taggyűlésén került sor a NATEA – IBSSA közötti együttműködési megállapodás aláírására is.

Prof. Popper György úr – az IBSSA elnöke – tájékoztatta a résztvevőket, hogy a két szervezet közötti együttműködés fő célja a felek közös fellépése – sajátos eszközeik és módszereik felhasználásával – a terrorizmus és kábítószer elleni küzdelem területén megoldandó feladatok és kifejtendő tevékenységek elméleti és gyakorlati megvalósítása érdekében.

Az IBSSA részéről Dirner László urat – az IBSSA Kábítószer-ellenes Osztály koordinációs titkárát jelölték ki a NATEA egyesülettel való kapcsolattartásra.

A szervezetek közötti eme megállapodás a kezdete lehet egy hosszabb és tartalmasabb kapcsolatnak a kábítószer és terrorizmus elleni harcban.

 

2012. április 13.
IBSSA HQ