XIV. Testőr és Lovagbál 2011. május 14 - Hotel Marriott


Kedves Reménybeli Bálozó!

Látszólag sok idő van még hátra a 2011. május 14-i XIV. Lovag- és Testőrbál-ig, de felhívom figyelmét, hogy eddig már cca. 70 vendég jelezte részvételét és az asztalok kiosztása is a jelentkezés sorrendjében történik. Bár meggyőződésem, hogy a Budapest Marriott Hotel báltermében nincsenek kedvezőtlen elhelyezkedésű asztalok, vannak viszont nagyon jó pozíciójúak, ahonnan az átlagosnál is jobban lehet élvezni a bál műsorát.

Amit a műsorról előzetesen tudni lehet: több sztárvendégünk lesz, tekintettel egy fényes családi eseményre, esküvőre, Sir Mága Zoltán ismét fellép (valószínűleg az Angyalokkal), Csonka Zsuzsanna, a Magyar Állami Operaház magánénekese az újonnan avatott lovagokat és dámákat köszönti énekével, valamint elfogadta a meghívásunkat a „Megasztár 5” győztese, Tolvai Renáta, aki egészen biztosan élvezetes műsort fog adni. (Nemrégiben egy másik rendezvényemre is meghívtam és óriási közönségsikere volt a fiatal énekesnőnek.)

A vacsorazenét a nemzetközi hárfaversenyeken is kitűnően szereplő Anasztázia Razvaljajeva szolgáltatja. A zenekar ismét a Royal Express Showband, amely új tagokkal erősödött és új zenekarként lép a színpadra. (Velük is dolgoztam már ebben az évben, még jobb lett az együttes!)

A vacsorához sör és bor, valamint üdítők és ásványvíz jár, ezeket az est folyamán, később is lehet kérni. Vacsora után szivarfüstölés és koktélbár várja a vendégeket – szintén külön térítés nélkül. A tavaly tavaszi sikerre való tekintettel új jelmezekkel jelentkezik fotós csapatunk, ezúttal azonban nem régimódi stílusú képeket készítenek, hanem színes ajándék fotókat adnak át a vendégeknek.

Az est fennkölt hangulatához illő a díszvacsora, a vegetáriánusok pedig május 9-ig jelezhetik igényüket. Sajnos, a bálon már nincs lehetőség a menük cseréjére! Az étkek leírását rövidesen minden érintett honlapra feltesszük, a végleges kiválasztásra és egyeztetésre április elején kerül sor.

Tekintettel az elmúlt években megismert jelentkezési gyakorlatra, tisztelettel jelzem hazai vendégeink számára, hogy ebben az esztendőben nincs mód a bálon történő jegyvásárlásra!
A belépőjegyek ellenértékét vagy személyesen, vagy átutalással kérem előzetesen kiegyenlíteni. Magyar vendégeink belépőjegyeinek ára darabonként (immár több éve változatlanul) 31.250.- Ft, amely tartalmazza a 25 %-os áfát is. Ez az ár abban az esetben érvényes, ha a befizetés május 6-ig megtörténik! Május 9-től a belépőjegy ára 35.000.- Ft.

Átutalás esetén kérem, hogy a megjegyzés rovatba egyértelműen írják be, hogy kinek a befizetéséről van szó, mert a cégnévből nem tudunk azonosítani!

Számlaszámunk: 11702036-20615888

Személyes befizetés a Rózsa PR Ügynökség irodájában:
1064 Budapest, Vörösmarty utca 47/A, munkanapokon 10:00 és 17:00 óra között.
Tel: +36 1 413 0745, Fax:+36 1 413 1675, Mobil: +36 30 948 9638,
E-mail: media@rozsapr.hu                       www.rozsapr.hu

Bővebb információért keressék Ügynökségünket a feltüntetett elérhetőségeken!
Szeretettel várjuk rendezvényünkön!

Rózsa B. György
ügyvezető igazgató