Az IBSSA Közép-Magyarországi Regionális Képviselő ajánlása



Kedves IBSSA Tagok!


Ezúton továbbítjuk mindenkinek Szöllősi Ferenc Attila tagtársunk és képviselőnk vállalkozásának információs anyagát. A cég az alábbi munkákkal áll tagjaink rendelkezésére, az IBSSA tagoknak biztosított kedvezményes árakon!

Ami találkozik elképzeléseivel...

Cégünk strukturált hálózatok több típusát valósítja meg (UTP, STP, SFTP), valamint optikai hálózatok tervezésével, kialakításával is foglalkozik. Az általunk épített hálózatokban szép számmal találhatóak továbbá vezeték nélküli eszközök, a pont-pont összeköttetés kiépítésétől a wireless lokális hálózatok kialakításáig.

Kivitelezés:

Nagy tapasztalatot szereztünk működő irodákban és műemlék jellegű épületekben végzett munkáink során. A kivitelezés a lehető legkisebb felfordulással, az ott dolgozók minimális zavarásával történik. A munkák befejezése után a kész, elvárt követelményeknek megfelelően működő hálózaton kívül más változás nem látható. Időbeosztásban maximálisan alkalmazkodunk a Megrendelő igényeihez, a kivitelezést akár az éjszakai órákban, vagy hétvégén is vállaljuk.

Ha megbízhatóságra vágyik, ha megoldást keres biztonsági problémáira, kérem, hívjon a +36208080080 telefonszámon, vagy keressen az A8080080P@gmail.com e-mail címen levélben.

Szöllősi Ferenc Attila

az IBSSA Közép-Magyarországi Regionális Képviselője