30 éves a Karate Do International Magyarország



2019. augusztus elején hangulatos esti partin ünnepelte a Karate Do International magyarországi szervezete működésének 30. évfordulóját Gödöllőn. Az egyetem kampuszán rendezett jubileumi edzőtáboron több, mint 120 karatéka vett részt. Ezúttal is nagy csapat érkezett Izraelből, Dél Afrikából, Hollandiából és más országokból a már hagyományos egy hetes nemzetközi eseményre.



A külföldön is méltán népszerű tábort Kancho Rony Kluger, a stílus alapítója és vezető nagymestere, az IBSSA főtitkára és az IBSSA Sport Szövetség elnöke vezette, Miskolczi Attila Karatemester, a szervezet magyarországi ágának vezetője szervezésében, aki az elmúlt 30 év alatt végzett kiváló szakmai és szervező munkája elismeréseként Kyoshi mesterfokozatban (7.Dan) részesült.



A Magyar Karate Szakszövetség nevében Prof. Popper György, a szövetség tiszteletbeli elnöke, az IBSSA elnöke méltatta a Karate Do International magyarországi tevékenységét és töretlen fejlődését, amelyben kiemelkedő szerepet játszottak a szervezet elhivatott vezetői és a lelkes sportolók, akik évtizedeken keresztül hűek maradtak a választott stílushoz.




2019. augusztus 30.