Az IBSSA elnökének találkozója Málta legfőbb közjogi méltóságaival



Az alapításának 25. évfordulóját ünneplő IBSSA jubileumi rendezvényei helyszínéül Máltát választotta, ahol 2019. november 2-4. között kerül sor az IBSSA XXII. Kongresszusára és a 7. „Partnership for Security” Nemzetközi Konferenciára.




Július végén delegáció utazott a helyszínre Prof. Popper György, az IBSSA elnöke vezetésével és az előkészítéssel kapcsolatban megbeszéléseket folytatott Sascha Sammut úrral, a Grand Hotel Excelsior helyettes igazgatójával, az IBSSA tagjával, valamint Jason Pisani úrral, az IBSSA máltai képviselőjével.



Az IBSSA elnöke a Máltai Köztársaság elnökének hivatalos rezidenciáján, a San Anton Palace-ban rendezett fogadás alkalmával találkozott a Máltai Köztársaság elnökével, Őexc. George Vella úrral, és tájékoztatta a november elejére tervezett eseményről. Az elnök úr örömét fejezte ki, hogy hazája ilyen rangos nemzetközi rendezvénysorozat színhelye lesz és támogatásáról biztosította a delegáció vezetőjét.



A szigetországi tartózkodás utolsó napján Málta miniszterelnöke, Őexc. Joseph Muscat fogadta hivatalában Prof. Popper György urat, az IBSSA elnökét, aki röviden bemutatta a privát biztonsági szférát képviselő kiterjedt nemzetközi szervezetet és tájékoztatást adott az IBSSA jubileumi kongresszusáról és a tervezett nemzetközi konferenciáról. Megragadva az alkalmat, felkérte a Miniszterelnök urat az esemény támogatására és a fővédnöki tisztség elfogadására, továbbá annak ünnepélyes megnyitására.


2019. augusztus 12.