Az IBSSA ajánlására Életműdíjban részesült Dr. Túrós András ny. rendőr altábornagy



A Hekus Magazin szerkesztőbizottsága előterjesztésére, az IBSSA ajánlására, az International Order of Knights of Security - a Biztonság Lovagjai Nemzetközi Rend -, szakmai zsűrijének egyhangú döntése értelmében, a Nemzetközi Biztonságért Érdemrend Nagykereszt kitüntetést (Order of Security Grand Cross) adományozta Dr. Túrós András ny. rendőr altábornagy úrnak, az Országos Polgárőr Szövetség elnökének 75. születésnapja alkalmából.
A biztonsági szakma területén adható legmagasabb díjjal Túrós úr rendkívüli életpályáját, a rendőrség, a polgárőrség és más rendvédelmi szervezetekben a biztonság érdekében végzett több évtizedes kiemelkedő és nagyon sikeres tevékenységét ismerték el.



A Café57-ben tartott díjátadási ünnepségen megjelent: Prof. Popper György, az IBSSA elnöke, Dr. Hossó Zoltán, a Nemzetközi Polgárőr Szövetség (IAPA) elnöke, Dr. Schváb Zoltán, az Order of Security Nagykereszt Lovagja, dr. Fodros István, a Hekus Magazin igazgató-főszerkesztője, Balogh Sándor, a Hekus Magazin szerkesztőbizottsága elnöke, Vári László, a Miniszterelnöki Kabinetiroda munkatársa, Samu Attila dandártábornok, a Belügyminisztérium sajtófőnöke és ifj. Túrós András rendőr ezredes. 



Gratulálunk Dr. Túrós András ny. rendőr altábornagy úrnak a rangos kitüntetéshez!


2019. július 8.